Topyet Electronic Co.ltd. on gsmExchange
E-pošta: sales@topyetelectronic.com
Telefon: +86-755-23946717
Kontakt

Topyet Electronic Co, Ltd

ADD: Electronic Tech Bldg, Shennan Rd, Futian, Shenzhen, Kitajska 518100

Kontakt: Topyet

Tel: 86-755-23946717

Faks: 86-755-23202553

E-pošta: sales@topyetelectronic.com

www.topyetlcd.com

iPhone 5s pred kamero

cameraFeatures iPhone 5s spredaj: sprednji sooča kamero & bližina čutilen flex kabel zamenjava za iPhone 5s. Neposredna bližina čutilen je del, ki so odgovorni za zaslon šel temno, ko bi y

Pošlji povpraševanje

Kot eden od znanih iphone 5s pred kamero proizvajalci in dobavitelji v Kitajska, Topyet Electronic Co., Ltd je tudi strokovno meri iphone 5s pred kamero izvoznik, Dobrodošli v nakup ali debelo izdelki iz naše tovarne.

iPhone 5s sprednje kamere

Značilnosti:

Sprednji sooča kamero & tipala flex kabel zamenjava za iPhone 5s. Neposredna bližina čutilen je del, ki so odgovorni za zaslon šel temno, ko pripelješ obraz v telefon govoriti. Flex kabel trak vključuje tudi naprej to pročelje sprednja stran velblod če tvoja šla ven ali ne deluje več.

Opis:

To je iPhone 5s pred kamero & senzor flex kabel zamenjavo. Tarp flex kabel lahko obnovite napravo, ki je ne dela pred kamero ali senzor, ki ne deluje več, zaradi česar boste s telefonom, ki ne potemni, ko je treba. Sprednje kamere & senzor flex kabel tarp je čisto nov in na zalogi, tako da lahko prejeli in ga namestite na vaš telefon čim prej.

Izdelek

iPhone 5s pred kamero s senzorjem flex kabel

Pogoj

Čisto nov

Združljivost

iPhone 5s le

Aplikacije

Popravila za iPhone 5s poškodovano sprednjo kamero


Hot Tags: iPhone 5s pred kamero Kitajska proizvajalci, dobavitelji Kitajska, tovarne, trgovina na debelo, po meri, nakup
Sorodni izdelki
Pustite sporočilo
Vaša zasebnost je za nas pomembno - smo nikoli prodati, ali delite svoje podatke.