Topyet Electronic Co.ltd. on gsmExchange
E-pošta: sales@topyetelectronic.com
Telefon: +86-755-23946717
Kontakt

Topyet Electronic Co, Ltd

ADD: Electronic Tech Bldg, Shennan Rd, Futian, Shenzhen, Kitajska 518100

Kontakt: Topyet

Tel: 86-755-23946717

Faks: 86-755-23202553

E-pošta: sales@topyetelectronic.com

www.topyetlcd.com

iPhone 5s slušalko zvočnik

Značilnosti: Apple iPhone 5S Speaker uho je glavni obravnavi kos, ko uporabljate napravo v načinu običajen telefon. Speaker uho ni enako kot vaš zunanji zvočniki za predvajanje glasbe. Uho s

Pošlji povpraševanje

Kot eden od znanih iphone 5s slušalko zvočnik proizvajalci in dobavitelji v Kitajska, Topyet Electronic Co., Ltd je tudi strokovno meri iphone 5s slušalko zvočnik izvoznik, Dobrodošli v nakup ali debelo izdelki iz naše tovarne.

Značilnosti:

Apple iPhone 5S Speaker uho je glavni obravnavi kos, ko uporabljate napravo v načinu običajen telefon. Speaker uho ni enako kot vaš zunanji zvočniki za predvajanje glasbe. Speaker uho ne nadzirate zvok pri uporabi telefona v spiker telefon način. Če postavite telefon pri ušesu klic, ter vi življati ne zvok, potem je del, ki jih potrebujete.

Opis:

En tak notranji del, ki je pogosto poškodovana na na 5s je slušalko zvočnik. Če to velja v telefonu, ste prišli na pravo mesto! Topyet je zdaj na voljo iPhone 5s slušalko zvočnik zamenjavo.

Izdelek

iPhone 5s slušalko sprejemnik

Aplikacije

Popravilo delov za iPhone 5s

Funkcija

Zaslišanje glas

Kakovosti

A + razred Original

Združljivost

Apple iPhone 5

Hot Tags: iPhone 5s slušalko zvočnik Kitajska proizvajalci, dobavitelji Kitajska, tovarne, trgovina na debelo, po meri, nakup
Sorodni izdelki
Pustite sporočilo
Vaša zasebnost je za nas pomembno - smo nikoli prodati, ali delite svoje podatke.